50 leerlingen op school!!

Sint Jozefschool Nederwetten bereikt magische grens van 50 leerlingen.

 

Vanmorgen was het feest op school. Vanaf deze dag zitten er maar liefst 50 leerlingen op de Sint Jozefschool. Een hele mijlpaal voor de kleine school in Nederwetten. Een paar jaar geleden bereikte het leerlingaantal op de Sint Jozefschool niet eens de 40 leerlingen. Nu ongeveer 4 jaar later is het aantal leerlingen met meer dan 25% gestegen, naar de magische grens van 50 leerlingen. Deze groei zorgde er zelfs voor dat er een extra leslokaal ingericht moest worden. De Sint Jozefschool is erg blij met deze groei. En dat moet gevierd worden! Versierde boog Rond half 9 liepen alle leerlingen onder een mooi versierde boog de school in. Voorop liepen Anouk en Noor, de twee leerlingen van wie de eerste schooldag op hun nieuwe school nu echt begon. Nadat iedereen de jassen en tassen opgeruimd had, verzamelden de leerlingen zich samen met de ouders en pers in de Eenbes basisschool Sint Jozef maakt deel uit van ‘Eenbes Basisonderwijs’, stichting voor primair onderwijs met 28 basisscholen in de gemeenten Geldrop-Mierlo, Heeze, Laarbeek en Nuenen. Elke dag biedt zij onderwijs aan 5.800 leerlingen. www.eenbes.nl gemeenschappelijke ruimte. Directrice Mascha Stikvoort verwelkomde alle 50 leerlingen, maar Anouk en Noor in het bijzonder. Mascha gaf aan erg blij en trots te zijn met de groei van het aantal leerlingen, maar hoopte niet het leerlingaantal van 100 te halen. De Sint Jozefschool blijft dan immers klein, maar fijn! Tot teleurstelling van de leerlingen moesten ze na dit welkom de klas in en aan het werk. De ranja en de lekkere wafels moesten helaas nog wachten tot de pauze.

 

Bekijk hieronder ook de links:

 

https://www.ed.nl/nuenen/magische-grens-bereikt-50-leerlingen-op-sint-jozef-in-nederwetten~a9df40c2/

 

http://www.omroepbrabant.nl/?news/2765971413/Dit+moet+gevierd+worden!,+basisschool+in+Nederwetten+verwelkomt+50e+leerling.aspx

Bekijk de foto's van

50 leerlingen op school!!

Om de foto’s uit het album te bekijken, dient u eerst hier een wachtwoord in te voeren. Alle ouders hebben van ons een wachtwoord gekregen. Heeft u geen wachtwoord? Stuur ons een e-mail.