Charona Jansen

Onderwijsondersteuning groep 1-2-3

charona.jansen AT eenbes DOT nl

In 2010 ben ik gestart met de opleiding onderwijsassistent. Met heel veel plezier heb ik toen ook 1,5 jaar stage gelopen op de Sint Jozef. Ik heb hier erg veel geleerd wat ik verder in mijn opleiding nog heb kunnen toepassen, zoals bijvoorbeeld de coöperatieve werkvormen. Waar ik erg fan van ben, omdat kinderen zo op een leuke en leerzame manier samenwerken.

In 2013 ben ik afgestudeerd en ben ik in een andere sector gaan werken. Wel heb ik altijd graag met kinderen gewerkt. Vorig jaar werd ik gebeld of ik wilde komen invallen op de Sint Jozef, en zonder te aarzelen heb ik ja gezegd, en binnen een week was ik aan het werk.

Ook dit schooljaar ben ik gelukkig weer van de partij en daar ben ik heel blij mee. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en vind het geweldig om de kinderen dagelijks weer wat bij te brengen. Het is voor mij iedere dag weer een uitdaging om de kinderen op verschillende manieren, nieuwe dingen te leren.

Ik zal dit schooljaar vooral in groep 1-2-3 te vinden zijn, maar op de donderdag ochtend en vrijdag middag zal ik ondersteuning bieden in de groepen 4 t/m 8.

Mochten er vragen zijn, stel ze gerust!