Ons team

Leerkrachten

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Marian van den Boomen

Leerkracht groep 1-2
Hallo allemaal,
Mijn naam is Marian van den Boomen en ik loop al een aantal jaren mee op deze school. De laatste jaren heb ik de kinderen mogen begeleiden op hun leerpad van hun 4e tot 8e levensjaar. Ik ken de kinderen daarom heel goed en de kinderen mij. Nu zijn er inmiddels zoveel leerlingen op school dat de combi 1-2-3 niet meer bestaat en heb ik gekozen voor de kleutergroep 1-2. Ik ben heel trots op de groei van onze school. Ons team heeft hard gewerkt aan het vernieuwen van ons onderwijs. Fijn dat veel ouders het vertrouwen hebben om hun kind(eren) bij ons te laten groeien.
Ik ben er graag voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Loop gerust even binnen na schooltijd, ik maak graag tijd voor u.

Charona Jansen

Leerkrachtondersteuner groep 1-2

Sinds schooljaar 2017-2018 werk ik hier op de Sint Jozef in Nederwetten. Ik werk deze jaren met veel plezier in groep 1-2.

Het is een feest om te mogen werken met het jonge kind. In deze klas krijgen de kinderen heel veel kansen om te spelen. Ik vind het geweldig om dit spel te combineren met leren en zo de kinderen te zien groeien. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen van iedere dag een feestje kunnen maken. De nieuwsgierigheid van het kinderen zorgt ervoor dat ik ze iedere dag weer wat nieuws kan leren.
Van origine ben ik onderwijsassistent, maar twee jaar geleden heb ik de opleiding Leerkrachtondersteuning met succes mogen afronden. Komend schooljaar zal ik nogmaals terug de schoolbanken in gaan en mij omscholen tot ‘echte’ juf. Mijn werkdagen zullen daarom veranderen en ik zal maandagmiddag en dinsdag de gehele dag niet op school aanwezig zijn.
Kom gerust een keer binnen wandelen wanneer er vragen zijn!

Dirk Meulendijk

Leerkracht groep 3-4, groep 7-8 en groep 1-2

Ik werk alweer enkele jaren met veel plezier in Nederwetten. Eén van de mooie dingen aan het werken in Nederwetten vind ik de kleinschaligheid. Op welke school kun je nou zeggen dat je als leerkracht echt alle leerlingen kent? Dat vind ik prachtig. Van de eerste schooldag tot hun laatste schooldag volg ik de kinderen en zie ik ze groeien, zowel cognitief als sociaal-emotioneel. Tijdens hun schoolloopbaan help ik de kinderen graag om zichzelf verder te ontwikkelen. Wanneer u vragen heeft, de deur staat altijd open.

Moos Roovers

Leerkracht

Anita de Bie

Leerkracht groep 5-6

“Ik werk met veel plezier op deze basisschool!”

De basisschool? Ik heb zelf op een basisschool gezeten. Mijn kinderen hebben er gezeten. Ik dacht alles wel te weten over de basisschool. Hoe het werkelijk is, daar ben ik pas achter gekomen toen ik (op latere leeftijd) ben gaan studeren, stage ben gaan lopen en uiteindelijk zelf op die basisschool ben gaan werken.
Na een zoektocht van enkele jaren ben ik in aanraking gekomen met het concept Kansrijke Combinatiegroepen van Cedin.  Scholen worden hiermee sterker ‘in de basis’; door het werken aan leerkrachtvaardigheden krijgen leerkrachten meer grip op de complexiteit van combinatiegroepen.
Kwalitatief sterke instructies, het verminderen van het aantal instructies én het sociaal en interactief leren zijn de belangrijke pijlers.
Ik ben inmiddels ook onderwijsadviseur voor Cedin Educatieve dienstverlening.
Als het me lukt om mijn leerlingen, collega’s, stagiaires en ouders het vertrouwen te geven dat iedereen mag leren door vallen en opstaan, en hen daar de juiste instrumenten voor in handen te geven, dan kan ik me niet voorstellen dat er iets mooiers in de wereld bestaat dan …  de basisschool!

Chantal van Hooff

Leerkracht groep 5-6

Ik werk twee dagen in de middenbouw en vind het fijn om van dichtbij mee te maken hoe de kinderen zich ontwikkelen op deze leeftijd. Ik geniet van de gesprekken die ik heb met ze en daag ze graag uit. Ik houd ervan om een grapje tussendoor te maken en creëer een prettige sfeer in de klas.  Ik voel me bevoorrecht om op deze bijzondere en kleine school te mogen werken.

Ook ben ik de ICT-er van de school. Ik zorg ervoor dat de leerlingen digitaal kunnen leren op de i-pads en laptops.  Ik ben trots op mijn collega’s die meegaan in dit digitale tijdperk en hoe we ons als team hierin ontwikkelen.

Harold Jacobs

Directeur

Vanaf 2004 ben ik directeur van verschillende scholen geweest. Sinds mei 2018 mag ik directeur zijn van brede school Heuvelrijk in Gerwen en basisschool Sint Jozef in Nederwetten, twee mooie scholen onder de rook van Nuenen.

Het is voor mij belangrijk dat alle betrokkenen zich veilig en prettig voelen op een school. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders en de leerkrachten. Veiligheid is immers de basis om tot ontwikkeling te kunnen komen. Mijn doel is om, samen met het schoolteam, alle kinderen een fijne en leerzame schooltijd te bieden. Daarvoor doen we elke dag opnieuw ons uiterste best.

Het is een eer om ook uw kind een mooie basisschooltijd te mogen geven. Dat kan natuurlijk niet zonder u. Daarom vind ik het belangrijk dat we samen optrekken als partners in de begeleiding van uw kind!

Mocht u in de komende tijd vragen en/of opmerkingen hebben of mij om een andere reden nodig hebben, dan ben ik uiteraard via de telefoon bereikbaar. Bovendien is het ook altijd mogelijk om me een mailtje te sturen. Mijn emailadres is: harold.jacobs@eenbes.nl

Graag tot ziens op onze fijne school!

Carmen Latour

Intern Begeleider

Sinds 1994 werk ik in het basisonderwijs. Eerst als groepsleerkracht en onderwijsadviseur en nu als Intern Begeleider. Mijn taken liggen voornamelijk in de ondersteuning van leerkrachten, kinderen en ouders.  

Heeft u zorgen over de ontwikkeling van uw kind? Ga dan eerst naar de groepsleerkracht om uw zorgen te bespreken. Indien nodig kijk ik als Intern Begeleider mee in het traject. Samen met u en de leerkracht bespreken we welke ondersteuning passend is.  

 

Kom gerust binnen!  

Groetjes, Carmen

Sander Barten

Gymleerkracht

Dit schooljaar is mijn eerste schooljaar als meester op het Sint Jozef in Nederwetten. Mijn naam is Sander Barten, 25 jaar oud en woon in Boxmeer. De reden dat ik gymmeester in het basisonderwijs ben, is dat ik kinderen graag wil stimuleren en begeleiden met een leven lang (gezond, fijn en met plezier) te bewegen. Ik wil de leerlingen uitdagen tot ontwikkeling op motorisch, cognitief en sociaal-emotioneel gebied. Verder hoop ik met de verschillende groepen leuke gymlessen neer te zetten, waarbij samenwerking centraal staat.

Sportieve groet,

Sander Barten

Esther Ullings

Administratief medewerkster

Wat een leuke job is dit! Veel afwisselend werk in een sociale, kinderrijke werkomgeving. Ik ondersteun hier het team en de directie met allerlei administratieve taken. Maar ook het contact met de kinderen en ouders leveren prachtige momenten op. Geen dag is het hetzelfde wat een mooie uitdaging is dat!

 

Vragen? Bel of stuur een E-mail. Je mag ook altijd even binnenlopen.

Maandag en donderdag ben ik werkzaam op Heuvelrijk in Gerwen.

Iedere vrijdag vind je me in Nederwetten op de Sint Jozefschool.

 

Wim van de Kerkhof

Conciërge

Conciërge Wim draait alweer heel wat jaartjes mee op Basisschool Sint Jozef. Hij is er iedere woensdag ochtend te vinden. In zijn vrije tijd mag hij graag handboogschieten, en is hij een hele trotse opa!

Simone van Roosendaal

Coach
Hallo! Mijn naam is Simone van Roosendaal. Sinds 1994 ben ik werkzaam bij Eenbes Basisonderwijs. Al een hele tijd. In die tijd heb ik op verschillende scholen in Geldrop en Heeze gewerkt als leerkracht en als directeur. Vanaf augustus 2023 werk ik als coach bij het expertisenetwerk van Eenbes.
Mijn onderwijshart ligt bij leerlingen die iets extra’s nodig hebben om goed in ontwikkeling te komen. In mijn rol als coach mag ik vanuit mijn expertise en ervaring leerkrachten en scholen gaan begeleiden met hun hulpvragen. Samen gaan we met de hulpvraag aan de slag, zodat iedereen weer mooi in ontwikkeling komt.
Aan de ontwikkeling van de ander draag ik graag mijn steentje bij!
Graag tot ziens!

Patricia Verschoor

Orthopedagoog
Na 16 jaar op het SBO te hebben gewerkt als leerkracht, intern begeleider en ambulant begeleider ben ik sinds 2017 gestart als orthopedagoog bij het Expertise Netwerk van Eenbes Basisonderwijs.
Mijn hart ligt bij die leerlingen die naast goed onderwijs nog iets extra’s nodig hebben van hun leerkracht, school en groepsgenoten. School kan me vragen mee te denken, kijken en luisteren wat dat extra’s precies is. Dit om er samen met ouders voor te zorgen dat het zich zo optimaal mogelijk ontwikkelt, zowel op leer- als sociaal-emotioneel gebied. Momenteel werk ik vooral in cluster Nuenen dus wellicht komen we elkaar tegen op Heuvelrijk of St. Jozef!

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.